Нашите изгодни предложения

неделя, 30 септември 2012 г.

Нов курс за начална квалификация за превоз на пътници и товари във Варна

Автошкола Кали Варна започва курс за придобиване начална квалификация за превоз на пътници и товари. Учебният център предлага шофьорски курсове всички категории – А, А1, В, В1 - за 17-годишни, В+Е, С, С+Е, D, М, както и професионално обучение за ADR – опасни товари, кранисти, мотокаристи, пътно-стротелни машини и автомеханици

От 10 септември 2009 г. насам всички кандидати за професионални шофьори от категории C, C+E, C1 и C1+E задължително трябва да преминат курс за придобиване на начална квалификация, припомнят от Учебен център Автошкола Кали Варна.
Продължителността на пълния курс за начинаещите водачи е 280 учебни часа, от които 20 часа са практика.

До 31 декември 2012 г. всички водачи, придобили правоспособност за категория D до 31.12.2000 г. и за категория С до 31.12.1990 г., трябва да преминат предвиденото с Наредба 41 за превоз на пътници и товари ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПЕРИОДИЧНО ОБУЧЕНИЕ.

Курсът на обучение за тези шофьори, които вече имат правоспособност за управление на МПС от категориите C, C+E, D, D+E, включва 40 часа теория и 7 часа практика и се провежда в рамките на една седмица. След полагане на изпит, те получават “Удостоверение за професионална компетентност на водача”, а след това и съответната карта, доказваща професионалната им квалификация. На всеки 5 години квалифицираните водачи подлежат на периодично обучение за усъвършенстване на познанията си.

В учебната база на “Автошкола Кали” на бул. “Янош Хунияди” 33 във Варна има пълното необходимо оборудване за провеждането на специалното обучение на водачите, превозващи пътници и товари, което се удостоверява с т.нар. КВАЛИФИКАЦИОННА КАРТА на водача.

В учебния център може да се организира и фирмено обучение, като за корпоративни клиенти има отстъпки.

На сайта на фирмата (www.avtoshkolakali.com) е публикуван подробен график за включване в курсовете за периодично обучение.

В новата си учебна база на бул. “Ян Хуняди” 33, до парк-музей “Вл. Варненчик” във Варна Автошкола Кали предлага шофьорски курсове всички категории – А, А1, В - промоционална цена, В1 - за 17-годишни, В+Е, С, С+Е, D, М, както и професионално обучение за ADR – опасни товари, кранисти, мотокаристи, пътно-стротелни машини и автомеханици. 

Автошкола Кали Варна
бул. Янош Хунияди 33
тел. 052/ 64 64 64
моб. 088/ 863 97 53

На 2.11.2012 г. започва БЕЗПЛАТЕН курс Вътрешни и международни превози на товари и пътници – с ваучери от Бюрото по труда

Няма коментари:

Публикуване на коментар

новини и фирмен каталог

Manager Game

Име и фамилия*:

Град*:

E-mail* адрес:

Телефон*:

Години*:

Доп. информация


Карнавал

Карнавал
Карнавалът на рекламата е тук:)