Нашите изгодни предложения

неделя, 22 януари 2012 г.

Ветроупорни завеси заместват остъклените тераси

Предлаганите от фирма “Боряна 22” ЕООД – ветроупорни завеси са най-добро решение за затваряне през зимата на тераси, беседки или зимни градини

Ветроупорните завеси се изработват от специално прозрачно фолио – кристал с дебелина 0,8 мм. За по-голяма устойчивост и здравина те задължително се обкантват с PVC плат на фирма SATTLER – Австрия, в цвят по избор.
Благодарение на ветроупорните завеси затворените обекти могат да се ползват през студените и ветровити дни, обясняват специалистите от фирма „Боряна 22” ЕООД. Завесите се изработват по размер на клиента и се предлагат в два варианта:

статична завеса

- включва: прозрачно фолио по размер на клиента, алуминиев профил - 20/20 мм в горния край, алуминиева тръба - φ20 в долния край, капси и различни видове каишки или закопчалки.
За да се монтира този вариант, е нужно наличието на вертикално разположени колонки върху които да легне самата завеса. Получава се пълно затваряне.

Завеса с механизъм

Тя включва прозрачно фолио по размер на клиента, конзоли за захващане, вал, редуктор с манивела и куки.
Тук захващането на завесата става с помощта на конзоли в горния край, които държат вала с навития на него прозрачен плат. В долния край се стопира с две куки.

За поръчки и допълнителна информация:

“Боряна 22” ЕООД – Варна
бул. “Приморски” 27
тел. 052/ 631 496
GSM 088/ 870 12 88


www.boriana22.com



Всички продукти, изработени от „Боряна 22” са с 24-месечна гаранция и с пълен целогодишен сервиз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

новини и фирмен каталог

Manager Game

Име и фамилия*:

Град*:

E-mail* адрес:

Телефон*:

Години*:

Доп. информация


Карнавал

Карнавал
Карнавалът на рекламата е тук:)